Što učiniti ako slučajno stavim ne-neutraliziranu otopinu AOSept Plus u oči?

Što učiniti ako slučajno stavim ne-neutraliziranu otopinu AOSept Plus u oči?

Ukratko, isperite i ne brinite. I odmarajte oči što je više moguće.

Detaljnije, u slučaju da se ne-neutralizirana hidrogen-peroksid otopina zabunom stavi na kontaktnu leću ili direktno u oko, odmah morate izvaditi leću i isprati oko velikom količinom sterilne fiziološke otopine ili, ako je nemate, vodom.

Iako nema dugotrajnih posljedica od privremenog izlaganja ne-neutraliziranom hidrogen-peroksidu, trenutno crvenilo i iritacija mogu trajati 24 do 48 sati.

Ako se pečenje ili iritacija nastavi, treba potražiti pomoć očnog specijalista.

ViÅ¡e od 25 godina peroksid se koristi kao sigurno i učinkovito dezinfekcijsko sredstvo u njezi kontaktnih leća i u proizvodima za njegu kontaktnih leća.

Kada se pravilno koriste, otopine za njegu kontaktnih leća koje sadrže hidrogen peroksid, potpuno se neutraliziraju u blagu, fiziološku otopinu s pH-om sličnim onome u prirodnim suzama.

Dailies Total 1

Dailies Total 1

Isprobajte novi revolucionarni proizvod s jedinstvenom WATER GRADIENT* tehnologijom. Otkrijte zašto ima toliko novih, zadovoljnih korisnika!

Gdje kupiti?

Gdje kupiti?

Gdje kupiti Alcon kontaktne leće? 
Alcon kontaktne leće i otopine za čišćenje potražite u svim boljim optikama.

AIR OPTIX COLORS kontaktne leće u boji

AIR OPTIX COLORS kontaktne leće u boji

Do sada ste mogli učiniti mnogo za dobar izgled s dobrom kozmetikom, pametno izabranom odjećom ili fitnessom. Sada možete učiniti svoje oči još ljepšima.