Freshlook leće u boji

FreshLook One-Day

NOVO U PONUDI!!! Sa zadovoljstvom predstavljamo prve jednodnevne kontaktne leće u boji na hrvatskom tržištu, FreshLook One-Day. Izrađene na platformi Focus Dailies All Day Comfort. Dostupne u 4 boje: blue, green, gray i pure hazel.

FreshLook ColorBlends

Prva i jedina "3 u 1" kontaktna leća u boji za prirodan izgled i potpunu promjenu boje očiju (za svijetle i tamne oči). Leća se sastoji od podloge zvjezdastog oblika, kojoj je dodana osnovna boja i dobro definirajući prsten tamnije boje.

FreshLook Colors

Leće za promjenu boje očiju (za svijetle i tamne oći). Predviđene za mjesečnu izmjenu. Dostupne boje: blue, green, violet, misty grey.

FreshLook Dimensions

Novo u ponudi linije FreshLook. Leće Dimensions pojačavaju boju svijetlijih očiju i čine oči krupnijim i izražajnijim. Preporučuju se samo osobama sa svijetlijim očima, eventualno do svijetlo smeđe boje.

Upitnik za Vaše pacijente Sastavili smo upitnik za Vaše pacijente. Svrha upitnika je pomoći pacijentu da lakše donese odluku hoće li za korekciju vida koristiti kontaktne leće, naočale, ili oboje. Upitnik možete preuzeti i isprintati ga, kako bi ste ga imali u svojoj ordinaciji.

Česta pitanja o kontaktnim lećama

Česta pitanja o kontaktnim lećama

Na pitanja o kontaktnim lećama odgovarao je dr. sc. Dean Šarić

Focus Dailies kontaktne leće

Prijava za Newsletter

U polje upišite email adresu na koju želite dobivati obavijesti i kliknite gumb "Pošalji"