Prodaja kontaktnih leća

Splendor - veletrgovina kontaktnim lećama

Poduzeće Splendor osnovano je 1999. godine kao veletrgovina kontaktnim lećama i otopinama za održavanje kontaktnih leća. U svom radu surađuje s brojnim optikama, poliklinikama, očnim ordinacijama i kabinetima za kontaktne leće. Nastojimo uvijek biti na usluzi kako struci, tako i kupcima naših proizvoda.

Od početka 2004. godine ekskluzivni smo zastupnici za CIBA Vision kontaktne leće i otopine za održavanje kontaktnih leća.

Sa sjedištem u Atlanti, CIBA Vision je globalni lider u istraživanju, razvoju i proizvodnji optičkih i oftalmoloških proizvoda, uključujući kontaktne leće, otopine za njegu kontaktnih leća i kirurške oftalmološke proizvode. CIBA Vision proizvodi dostupni su u više od 70 država diljem svijeta.

CIBA Vision se bavi proizvodima za oftalmološke potrebe kao dio kompanije Novartis AG, svjetskog lidera u farmaceutici, sa sjedištem u Baselu u Švicarskoj. Veliki dio prihoda grupa investira u razvoj i istraživanja.

Novartis grupa zapošljava oko 81 400 ljudi i djeluje u više od 140 zemalja diljem svijeta.

Nedavnom odlukom Novartis grupe (čiji je sastavni dio CIBA VISION) o kupovini cjelovitog paketa dionica Alcona, CIBA VISION i Alcon "udružili su snage".
Unutar Novartisa, stvoren je nov, snažan Alcon odjel, s najširim rasponom proizvoda za brigu o očima, te drugi najjači odjel unutar Novartis grupe, koji se sastoji od:
- Kirurškog dijela
- Farmaceutskog dijela, koji obuhvaća proizvode Alcona i Novartis Opthalmic, te bezreceptne proizvode
- Vision care koji objedinjuje portfolio CIBA VISION kontaktnih leća i otopina i Alcon otopina za leće.

Za više informacija slobodno posjetite www.cibavision.com i www.alcon.com/en/investors-media/index.aspx

Više o Alconu
Stvarajući nasljeđe staro više od 65 godina, Alcon, globalni lider u brizi o očima, sada je drugi najjači odjel unutar Novartis grupe s prodajom više od 9,4 milijardi USD u 2010. Odjel je stvoren unutar Novartisa 8.04.2011. Novi Alcon odjel objedinjuje portfolio proizvoda, komercijalne mogućnosti, razvoj i istraživanja i talent Alcona, CIBA VISION-a i Novartis Opthalmics. Danas Alcon ima više od 22 000 zaposlenika sa sjedištem u Fort Worth, Texas, U.S.A. Alconova tri dijela: kirurški, farmaceutski i Vision Care pokrivaju razne potrebe profesionalaca u brizi o zdravlju i pacijenata nudeći široki spektar proizvoda za oči, s predstavništvima u 75 zemalja i proizvodima dostupnima u 180 zemalja.
Za više informacija, posjetite www.alcon.com

Više o Novartisu
Novartis nudi zdravstvena rješenja za sve veće potrebe pacijenata i društva u cjelini. S fokusom isključivo na brigu o zdravlju, Novartis ima raznolik portfolio kako bi najbolje zadovoljio te potrebe: inovativne ljekove, proizvode za brigu o očima, generičke ljekove, medicinske proizvode i bezreceptne ljekove, preventivna cjepiva i dijagnostičke alate. Novartis je jedina kompanija s vodećom pozicijom u tim područjima. U 2010., prodaja je dosegla 50,6 milijardi USD netto, te je oko 9,1 milijardi USD investirano u razvoj i istraživanja unutar grupe. Sa sjedištem u Baselu, Švicarska, Novartis grupa zapošljava 119 000 suradnika i posluje u 140 zemalja diljem svijeta. Za više informacija posjetite www.novartis.com

 

----------

 

Splendor d.o.o.
Zagreb, Obrtnička 5
Trgovački sud u Zagrebu Tt-09/11220-2
MBS:080272525
OIB:30025141446
Temeljni kapital u iznosu od 20.000,00 kuna uplaćen u cijelosti
Članovi uprave: Ela Genc, Ladislav Genc, Dražen Papišta
Tel: 01/233 56 96,  01/233 56 98, Fax: 01/ 244 41 88
e-mail: splendor@splendor.hr
www.splendor.hr

Žiro račun 1 OTP banka 2407000 -1100075067
Žiro račun 2 Zagrebačka banka 2360000 -1102275431

CIBA Vision - vizualizacija budućnosti

CIBA Vision

Prvi osmjeh vaše bebe. Spektakularan zalazak sunca. Novo obojana slova na poštanskom sandučiću vašeg novog doma.

CIBA Vision vam pomaže da iskusite najdragocjenije životne trenutke kao jasne, nezaboravne slike.

Neprekidno radimo na unapređenju, zaštiti i očuvanju vašeg vida s našim vrhunskim kontaktnim lećama i proizvodima za njihovu njegu.

Dailies Total 1

Dailies Total 1

Isprobajte novi revolucionarni proizvod s jedinstvenom WATER GRADIENT* tehnologijom. Otkrijte zašto ima toliko novih, zadovoljnih korisnika!

Gdje kupiti?

Gdje kupiti?

Gdje kupiti Alcon kontaktne leće? 
Alcon kontaktne leće i otopine za čišćenje potražite u svim boljim optikama.

AIR OPTIX COLORS kontaktne leće u boji

AIR OPTIX COLORS kontaktne leće u boji

Do sada ste mogli učiniti mnogo za dobar izgled s dobrom kozmetikom, pametno izabranom odjećom ili fitnessom. Sada možete učiniti svoje oči još ljepšima.