Splendor - veletrgovina kontaktnim lećama

PočetnaProdaja kontaktnih lećaSplendor - veletrgovina kontaktnim lećama

Splendor - veletrgovina kontaktnim lećama

Poduzeće Splendor osnovano je 1999. godine kao veletrgovina kontaktnim lećama i otopinama za održavanje kontaktnih leća. U svom radu surađuje s brojnim optikama, poliklinikama, očnim ordinacijama i kabinetima za kontaktne leće. Nastojimo uvijek biti na usluzi kako struci, tako i kupcima naših proizvoda.

Od početka 2004. godine ekskluzivni smo zastupnici za CIBA Vision kontaktne leće i otopine za održavanje kontaktnih leća.

Sa sjedištem u Atlanti, CIBA Vision je globalni lider u istraživanju, razvoju i proizvodnji optičkih i oftalmoloških proizvoda, uključujući kontaktne leće, otopine za njegu kontaktnih leća i kirurške oftalmološke proizvode. CIBA Vision proizvodi dostupni su u više od 70 država diljem svijeta.

CIBA Vision se bavi proizvodima za oftalmološke potrebe kao dio kompanije Novartis AG, svjetskog lidera u farmaceutici, sa sjedištem u Baselu u Švicarskoj. Veliki dio prihoda grupa investira u razvoj i istraživanja.

Novartis grupa zapošljava oko 81 400 ljudi i djeluje u više od 140 zemalja diljem svijeta.

Nedavnom odlukom Novartis grupe (čiji je sastavni dio CIBA VISION) o kupovini cjelovitog paketa dionica Alcona, CIBA VISION i Alcon "udružili su snage".
Unutar Novartisa, stvoren je nov, snažan Alcon odjel, s najširim rasponom proizvoda za brigu o očima, te drugi najjači odjel unutar Novartis grupe, koji se sastoji od:
- Kirurškog dijela
- Farmaceutskog dijela, koji obuhvaća proizvode Alcona i Novartis Opthalmic, te bezreceptne proizvode
- Vision care koji objedinjuje portfolio CIBA VISION kontaktnih leća i otopina i Alcon otopina za leće.

Za više informacija slobodno posjetite www.cibavision.com i www.alcon.com/en/investors-media/index.aspx

Više o Alconu
Stvarajući nasljeđe staro više od 65 godina, Alcon, globalni lider u brizi o očima, sada je drugi najjači odjel unutar Novartis grupe s prodajom više od 9,4 milijardi USD u 2010. Odjel je stvoren unutar Novartisa 8.04.2011. Novi Alcon odjel objedinjuje portfolio proizvoda, komercijalne mogućnosti, razvoj i istraživanja i talent Alcona, CIBA VISION-a i Novartis Opthalmics. Danas Alcon ima više od 22 000 zaposlenika sa sjedištem u Fort Worth, Texas, U.S.A. Alconova tri dijela: kirurški, farmaceutski i Vision Care pokrivaju razne potrebe profesionalaca u brizi o zdravlju i pacijenata nudeći široki spektar proizvoda za oči, s predstavništvima u 75 zemalja i proizvodima dostupnima u 180 zemalja.
Za više informacija, posjetite www.alcon.com

Više o Novartisu
Novartis nudi zdravstvena rješenja za sve veće potrebe pacijenata i društva u cjelini. S fokusom isključivo na brigu o zdravlju, Novartis ima raznolik portfolio kako bi najbolje zadovoljio te potrebe: inovativne ljekove, proizvode za brigu o očima, generičke ljekove, medicinske proizvode i bezreceptne ljekove, preventivna cjepiva i dijagnostičke alate. Novartis je jedina kompanija s vodećom pozicijom u tim područjima. U 2010., prodaja je dosegla 50,6 milijardi USD netto, te je oko 9,1 milijardi USD investirano u razvoj i istraživanja unutar grupe. Sa sjedištem u Baselu, Švicarska, Novartis grupa zapošljava 119 000 suradnika i posluje u 140 zemalja diljem svijeta. Za više informacija posjetite www.novartis.com

 

----------

 

Splendor d.o.o.
Zagreb, Obrtnička 5
Trgovački sud u Zagrebu Tt-09/11220-2
MBS:080272525
OIB:30025141446
Temeljni kapital u iznosu od 20.000,00 kuna uplaćen u cijelosti
Članovi uprave: Ela Genc, Ladislav Genc, Dražen Papišta
Tel: 01/233 56 96,  01/233 56 98, Fax: 01/ 244 41 88
e-mail: splendor@splendor.hr
www.splendor.hr

Žiro račun 1 OTP banka 2407000 -1100075067
Žiro račun 2 Zagrebačka banka 2360000 -1102275431

Dailies Total 1

Dailies Total 1

Isprobajte novi revolucionarni proizvod s jedinstvenom WATER GRADIENT* tehnologijom. Otkrijte zašto ima toliko novih, zadovoljnih korisnika!

Gdje kupiti?

Gdje kupiti?

Gdje kupiti Alcon kontaktne leće? 
Alcon kontaktne leće i otopine za čišćenje potražite u svim boljim optikama.

AIR OPTIX COLORS kontaktne leće u boji

AIR OPTIX COLORS kontaktne leće u boji

Do sada ste mogli učiniti mnogo za dobar izgled s dobrom kozmetikom, pametno izabranom odjećom ili fitnessom. Sada možete učiniti svoje oči još ljepšima.