ISPROBAJTE NOVE JEDNODNEVNE KONTAKTNE LEĆE PRECISION1™

ISPROBAJTE NOVE JEDNODNEVNE KONTAKTNE LEĆE PRECISION1™

Započni PRECISION1™ život i pokloni svojim očima malo čudo – nove kontaktne leće koje je lako nositi i još lakše voljeti. Samo ih stavi jedan dan i vidi što se događa. Izaberi PRECISION1™ svijet i otkrij novi život oko sebe.

ZA ONE KOJI ŽELE VIDJETI SVE
Kontaktne leće PRECISION1™ dizajnirane su za sve koji žele vidjeti bez ograničenja i uživati noseći leće uz dugotrajnu udobnost tijekom cijelog dana.
Čim ih staviš, otkrit ćeš potpuno novi svijet oko sebe. U trenu ćeš shvatiti da radiš stvari o kojima si dosada mogao samo sanjati, pa i one koje nisi mogao niti zamisliti.

ŠTO ČINI PRECISION1™ TAKO DOBRIM?

  • Oštar vid
  • Dugotrajna udobnost
  • Jednostavno rukovanje

VIDI ŠTO SE DOGAĐA
Dakle što još čekaš? Vrijeme je da uskočiš u PRECISION1™ svijet. Ljudi  poput tebe već su prigrlili taj prekrasan život s lećama. Sada je red na tebi da im se pridružiš i vidiš što se događa kada nosiš PRECISION1™.

Za više informacija o PRECISION 1™, kliknite OVDJE

GDJE KUPITI PRECISION1™

Svoj probni par jednodnevnih kontaktnih leća  PRECISION1™ potraži OVDJE

Poveznice:

Dailies Total 1

Dailies Total 1

Isprobajte novi revolucionarni proizvod s jedinstvenom WATER GRADIENT* tehnologijom. Otkrijte zašto ima toliko novih, zadovoljnih korisnika!

Gdje kupiti?

Gdje kupiti?

Gdje kupiti Alcon kontaktne leće? 
Alcon kontaktne leće i otopine za čišćenje potražite u svim boljim optikama.

AIR OPTIX COLORS kontaktne leće u boji

AIR OPTIX COLORS kontaktne leće u boji

Do sada ste mogli učiniti mnogo za dobar izgled s dobrom kozmetikom, pametno izabranom odjećom ili fitnessom. Sada možete učiniti svoje oči još ljepšima.