AIR OPTIX® AQUA NIGHT&DAY

PočetnaSilikon hidrogel zamjenske lećeAIR OPTIX® AQUA NIGHT&DAY

AIR OPTIX® AQUA NIGHT&DAY

AIR OPTIX® AQUA NIGHT&DAY

NOVO! Konačno je i na hrvatsko tržište, kao zamjena za Air Optix Night&Day, stigao dugo iščekivan proizvod Air Optix Night&Day AQUA, s novim AQUA sustavom ovlaživanja, koji omogućuje izvanrednu udobnost od prvog dodira, cijeli dan, svaki dan.

Zbog izvanrednih svojstava, preporućuju se kao terapeutske leće, kao zamjena za zavoj na oku nakon operacije, te u lijećenju komplikacija, kao što su erozija rožnice, edemi nakon traume.

Koriste se i nakon laserskih operacija.
Posjeduju odobrenje izdano od FDA za noÅ¡enje do 30 dana i noći.
Leće za mjesečnu izmjenu, mogu se besprekidno nositi do 30 dana i noći.

Mogu se nositi i na dnevnoj bazi ili uz povremeno produženo nošenje. Proizvedene su od revolucionarnog materijala Lotrafilcon A, izrazito velike propusnosti kisika (175 Dk/t).

Taj novi materijal smatra se najvećim napretkom u materijalima za leće sve od HEME, a napravljen je kao spoj silikona i hidrogela. AIR OPTIX NIGHT&DAY dovodi do 6 puta više kisika do rožnice nego tradicionalne hidrogel leće. Ove leće bitno smanjuju probleme vezane uz hipoksiju.

Zbog malog postotka vode (24%), može biti dobro rješenje čak i za pacijente/nositelje sa suhim okom. Površina je izrađena tako da sprečava stvaranje depozita te pojačava vlažnost i udobnost.

Zbog izvanrednih svojstava, preporučuju se kao terapeutske leće, kao zamjena za zavoj na oku nakon operacije, te u liječenju komplikacija, kao što su erozija rožnice, edemi nakon traume itd. U svijetu se koriste i nakon laserskih operacija. Posjeduju odobrenje izdano od FDA za nošenje do 30 dana i noći.

Napomena: Terapeutske leće (plano u obje baze) možete nabaviti i pojedinačno u praktičnom pakiranju.

Leća u kutiji 3
B.C. 8,4 / 8,6
Diametar (mm) 13,8
H2O 24%
Dk/t 175
Dk 140
Materijal Lotrafilcon A
Dsph od +6,00 do -10,00
Lager Splendor  
BC 8,6
Diametar (mm) 13,8
Dsph (korak 0,25) od -0,50 do -6,00
Dsph (korak 0,50) od -6,00 do -10,00
Dsph (korak 0,50) od +1,00 do +6,00