Kontaktne leće - prednosti

Kontaktne leće - prednosti

Naočale ili kontaktne leće?

Živite aktivno, bavite se sportom? Mnogo puta ste primjetili da vam naočale smetaju u vašim aktivnostima? Koliko puta vam ih je netko strgnuo s očiju? Ne možete nositi naočale za skijanje? A da ne govorimo o modernim sunčanim naočalama! Istina je, kontaktne leće rješavaju mnoge probleme - daju vam veliku dozu slobode, kakvu ne možete iskusiti s naočalama. Uostalom, sa lećama najnovije generacije, imate osjećaj kao da ih i ne nosite, kao da cijeli život provodite bez optičkih pomagala.

Vremenski uvjeti

Sigurno se zateknete vani na kiši, gdje vam se naočale smoće. A da ne govorimo o zamagljivanju zimi kad ulazite iz hladnih u tople prostorije. U takvim slućajevima, kontaktne leće definitivno imaju prednosti.

Moda

Niste zadovoljni sa svojim izgledom? Želite nešto promijeniti?

Odbljesak

Vozite li po noći? Smeta li vam odbljesak svjetala?

Korekcija vida

Kontaktne leće daju puno prirodniju korekciju vida - nude neometan periferan vid (što je izuzetno važno kod sporta ili vožnje automobila, ali i u svakodnevnim aktivnostima).

Odvagnite za i protiv, odlučite koje je rješenje bolje za vas, naočale ili kontaktne leće. Čak i ako preferirate kontaktne leće, poželjno je da imate i naočale, jer je uvijek moguće da zbog nekih problema leće ne možete nositi neko vrijeme, ili naprosto da odmorite oči (naročito kod standardnih leća s nižom propusnosti kisika). Ukoliko preferirate naočale, a željeli bi samo povremeno nositi kontaktne leće (za sportske aktivnosti, izlaske i sl.), jednodnevne leće su za vas idealno rješenje. U kutiji dobijete 30 leća, te svaki put kad to želite, nosite novu, čistu leću, te je nakon nošenja jednostavno bacite. Danas postoje razne kontaktne leće, ovisno o vašim potrebama - za kratkovidne, dalekovidne, torične leće za osobe s astigmatizmom ili progresivne leće za osobe s prezbiopijom.

Dailies Total 1

Dailies Total 1

Isprobajte novi revolucionarni proizvod s jedinstvenom WATER GRADIENT* tehnologijom. Otkrijte zašto ima toliko novih, zadovoljnih korisnika!

Gdje kupiti?

Gdje kupiti?

Gdje kupiti Alcon kontaktne leće? 
Alcon kontaktne leće i otopine za čišćenje potražite u svim boljim optikama.

AIR OPTIX COLORS kontaktne leće u boji

AIR OPTIX COLORS kontaktne leće u boji

Do sada ste mogli učiniti mnogo za dobar izgled s dobrom kozmetikom, pametno izabranom odjećom ili fitnessom. Sada možete učiniti svoje oči još ljepšima.